Su'e otaota i 'ie atigi faisua toe fa'aaogaina oa

Su'e otaota i 'ie atigi faisua toe fa'aaogaina oa

E te iloa o lo tatou paneta, aemaise lava le gataifale, o loʻo feagai ma se faʻafitauli ogaoga o le siosiomaga? E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 3,658,400,000 KGD atigi faisua lafoai i le paneta atoa i tausaga uma. O le talafatai i sautesisifo o Taiwan, Saina ose taulaga taua mo le fa'ato'aga faisua. O tausaga taʻitasi, e tusa ma le 160,000,000 kilokalama o atigi faisua e lafoaʻi i luga o le talafatai, e faia ai se mea ofoofogia faʻapitoa o mauga faisua taʻitasi ma le isi, ma o le faʻaputuina o atigi faisua e mafua ai ona gaogao ma leaga le siosiomaga o le gaosiga ma avea ma lamatiaga o le siosiomaga. E faapefea la ona tatou foia lenei faafitauli?
waste

Ina ua maeʻa le 10 tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe, ua matou maua se fofo e ala i le suʻeina o mea eseese, suʻesuʻega faʻapitoa ma iloiloga.

O le atigi faisua o se aofa'iga tele o mea fa'anatura o otaota. E mafai ona fa'aogaina le atigi faisua fa'agaoioi i fanua eseese, e pei o ie, palasitika, ma mea faufale. E maua ai se fofo aoga ma le siosiomaga, e le gata e mafai ona foia ai le faafitauli o le faaleagaina o le siosiomaga e ala i otaota faatoaga faisua, ae e mafai foi ona toe faʻaaogaina ma toe faʻaleleia e faʻateleina le tau faʻaopoopo. Ose tamaoaiga taamilomilo o le vasa mai le moega pepe-i-poo.

I totonu o pisinisi ie, matou te tuʻufaʻatasia fagu PET toe faʻaaogaina e toe milo, nanoize atigi faisua, minerale malosi ma faʻailoga uʻamea e maua ai se augatupulaga fou o filo faʻanatura o le atigi faisua e faʻaoga ai le siosiomaga e aunoa ma ni faʻaopoopoga vailaʻau. Matou te ta'ua mo-Sewool. O loʻo i ai galuega o le faʻasaoina o le vevela, antibacterial, vave faʻagogo, deodorization, antistatic, ma isi mea, ma e sili ona lelei le mafanafana o mea e taofi ai ma lagona fulufulu masani.waste-2

E lauiloa o le faʻafefe o le vevela o se tasi lea o auala faʻafefe. O le Seawool e iai uiga o le faʻafefe o le vevela. O le vevela conduction coefficient e na o le 0.044, lea e toetoe lava afa o le PET0.084 lautele. E 42.3% lona talipupuni vevela, o lona uiga o le Seawool e sili ona lelei le fa'atonutonuina o le vevela o le tino. O le gafatia o le mafanafana i le uiga moni o le taumalulu ma ufiufi le vevela i le taumafanafana. O le pa'u o le atigi faisua o lo'o i ai ni u'amea ma e iai lona a'afiaga, e mafai ona fa'aleleia ai le leai o se eletise fa'amau i totonu o le filo toe fa'aaogaina o fagu PET. I le taimi lava e tasi, o lona micron-level inorganic powder o se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻanatura, o loʻo i ai galuega faʻafefe-mildew. A maeʻa le faʻamaʻiina, o le pito i luga o le paʻu o le faisua e foliga pore, lea e mafai ona mitiia mea leaga e pei ole formaldehyde, manogi, ma le pefu lelei. O loʻo i ai se faʻailoga faʻasolosolo o le 1.59, o loʻo i ai se aafiaga anti-ultraviolet, ma o loʻo i ai le galuega o le mitiia o ave mamao-infrared, liua i le vevela, ma faʻalauteleina le toto o le tagata.
waste-3

E talitonuina i le lumanaʻi pisinisi ie, o le faʻaaogaina o Seawool o le a sili atu ona lauiloa ma o le a faasolosolo malie ona ulu atu i olaga o tagata masani uma o tatou.


Taimi meli: Iul-28-2021